IMPRIMERIE TEXTILE

Imprimam si personalizam orice tip de material textil: salopete, tricouri, sepci, halate, lanyard-uri, umbrele etc;

Inscriptionarea sau personalizarea se poate realiza prin mai multe metode:
» Prin serigrafiere direct pe material sau serigrafie pe folie de transfer si transfer termic;
» Cu folii speciale pentru imprimari textile care pot fi decupate la cutter plotter, pentru inscriptionari in culori liniare sau printate in policomie cu cerneala ecosolvent la rezolutie de 1440 dpi , decupate pe contur si apoi transferate termic.

In functie de caracteristicile tehnice ale comenzii (cantitate, dimensiune imprimeu, numar de culori etc) alegem metoda cea mai optima de imprimare. Dispunem de sistem complet necesar realizarii imprimarilor textile prin serigrafiere, la calitate maxima, avand in dotare carusel la sase culori, sistem de uscare flash si cuptor conveior.
Folosind cerneluri serigrafice si folii speciale pentru fiecare tip de suport de imprimare, intr-o gama variata de culori, aveti garantia unor imprimeuri de calitate la preturi avantajoase si termen de livrare scurt si prompt, stabilit de comun acord.

La cererea beneficiarului putem pune la dispozitie produsele ce se doresc a fi imprimate, societatea noastra colaborand direct cu renumiti furnizori de materiale promotionale, echipamente si consumabile.
Executam lucrari la un inalt nivel de calitate, de la tiraje mici de ordinul unitatilor, pana la tiraje de mii de bucati.